Álomnap Esküvőszervezés

A romantika és az elegancia jegyében

Hivatásunkról és Rólunk

Kedves Menyasszony és Vőlegény!


Balogh Krisztina és Kruczli Rita vagyunk, szeretettel üdvözlünk Benneteket a honlapunkon!  

Szeretnénk hivatásunkról és magunkról beszélni, hogy jobban megismerjétek a munkánkat és ez által bennünket is! Mi ketten alkotunk egy csapatot, azért, hogy az álmaitokat valóra váltsuk!


Hivatásunkról

Az álmok azért vannak, hogy megvalósuljanak. Az esküvő, amiről már kislánykorunkban álmodoztunk, hogy milyen lesz. Amikor végre eljön a pillanat és már tervezzük a Nagy Napot, az Álomnapot, akkor bizony jönnek a kérdések, a hosszas utánajárások, a telefonálások, az idegeskedés. Nem kell ennek így lennie, ezért vagyunk mi, hiszen egy tökéletes esküvőhöz a menyasszony és a vőlegény elengedhetetlen partnere az esküvőszervező!


Minden pár más és más, így minden esküvő is más és más, ettől olyan szép és izgalmas az egész. A mi feladatunk az, hogy az összes szervezéssel járó gondot, problémát levegyük a vállatokról és megtaláljuk a legköltséghatékonyabb megoldást az igényeitek, elképzeléseitek figyelembe vételével. 

Első alkalommal feltétlenül javasoljuk, hogy találkozzunk személyesen, mivel egy csésze kávé vagy tea mellett beszélgetve sok mindent megtudhatunk egymásról. Nekünk rengeteg kérdésünk lesz az álmaitokkal, vágyaitokkal kapcsolatban, de ha nincs elképzelésetek, az sem baj, mi azért vagyunk, hogy lehetőségeket tárjunk fel előttetek.

Ezt követően az elhangzottak alapján elkészítjük az ajánlatot és a találkozót követő egy héten belül személyesen átadjuk Nektek a szolgáltatók referencia anyagaival együtt. Az ajánlatban megtaláljátok azokat a szolgáltatókat, amelyek megfelelnek az elképzeléseiteknek, minden esetben az ár feltüntetésével. Amennyiben az ajánlat elnyeri a tetszéseteket, közösen helyszín bejárásra indulunk, valamint megszervezzük a többi szolgáltatóval történő személyes találkozót. Ha kiválasztottátok a Számotokra legmegfelelőbb, legszimpatikusabb szolgáltatót, abban az esetben megrendeljük, valamint megkötjük velük az alvállalkozói szerződést.

Az esküvőt megelőzően 2-3 héttel újra találkozunk, ekkor átbeszéljük az Álom Nap minden egyes részletét, illetve elkészítjük az esküvő forgatókönyvét. A forgatókönyv fogja össze a nap eseményeit, ez alapján dolgozik minden szolgáltató, elengedhetetlen része az esküvőnek. Igény szerint mi is jelen vagyunk az Álom Napon, és mint két láthatatlan angyal odafigyelünk a legapróbb részetekre, hogy minden tökéletes legyen.

Nektek nincsen más teendőtök, mint teljes nyugalomban készülni életetek legszebb napjára.


Rólunk

Rita

Kruczli Rita - Álomnap EsküvőszervezőGyermekkorom óta vonzott a szépség; valami jót adni másik embernek és látni, hogy tetszik, amit csinálok. Számomra öröm, ha látom a csillogó szemekben a boldogságot! Ilyen szakma az esküvőszervezés. Sok esküvőn voltam jelen és mindig jó érzés volt látni és érezni, hogy az emberek boldogok. A menyasszony, aki mindig gyönyörű, hiszen élete egyik legszebb napját éli meg. A vőlegény, aki úgy néz leendő feleségére, ahogy máskor talán nem is. Én láttam ilyet és mondhatom, életem végéig elkísér az érzés. A szertartás, amikor az ifjú pár kimondja a Boldogító Igen-t.


A csodaszép dekoráció, a zene, a násznép, akik önfeledten ünnepelnek.
BOLDOGSÁG, SZERELEM, SZÉPSÉG, VIRÁGOK, TÖKÉLETES HELYSZÍN= ÁLOMNAP

 

 
Az én álmom valóra vált, mert egy reggel így ébredtem, hogy esküvőszervező szeretnék lenni! A tanfolyam elvégzésével megerősödött bennem, hogy ez az én utam és hivatásom. Okleveles esküvőszervezőként pedig az a legnagyobb álmom, hogy valóra váltsam a Ti álmotokat!


Kriszti

Balogh Krisztina - Álomnap EsküvőszervezőEgy nap mikor Rita úgy ébredt, hogy esküvőszervező szeretne lenni és ezt megemlítette nekem, bevallom, elengedtem a fülem mellett. Aztán valahogy mégis csak ott maradt az a „bogár”, mert felhívtam, hogy vágjunk bele közösen. Rájöttem, hogy ez egy csodálatos szakma, ahol emberekkel foglalkozhatok, kreatív és ötletes lehetek, és azt csinálhatom, amit igazán szeretek; szervezni, intézni, álmokat megvalósítani. Az esküvőszervezés rendkívül összetett feladat és nagyon sokat jelent nekem, egy teljesen más és új világ tárult elém, csak is szívvel-lélekkel tudom művelni. 

Beiratkoztam egy esküvőszervező tanfolyamra, ahol a szakma fortélyait elleshettem, így már okleveles esküvőszervezőként tele ambícióval, örömmel, életkedvvel vetettem bele magam a munkába. Élvezem minden egyes percét, az első találkozástól, egészen az utolsó vendég távozásáig, hogy az álomból, a Ti álmaitokból valóság legyen.

 

 

 

Vélemények Rólunk

"Rita sokat segített nekünk. Együtt mentünk ruhát választani és végül az Ő véleménye erősített meg abban,hogy melyik az a ruha melyben igazán szépnek érezhettem magam. A jó ízlése és az, hogy minden részletre figyelt nagyon fontos volt számunkra. Köszönet érte."

Nóri és Dani

"Rita a kedvességével, a jó ízlésével és a romantikus lelkével adta Nekünk, hogy felhőtlen legyen a Napunk. Ha kellett a kislányunkat vitte a karjába, a templomi szertartás alatt fotózott,  a násznépet mozgatta és odafigyelt a részletekre az esti mulatságon a vőféllyel közreműködve. Köszönjük!"

Lindi és Peti

"Kriszti és Rita lelkes hozzáállásuk az esküvőnk előkészületeiben nagyon jól esett! Öröm volt Tőlük kérdezni, hisz otthon vannak az esküvős témában! Sok jó tanáccsal láttak el a helyszín kiválasztásában, segítettek kiigazodni a menyasszonyi ruhák sokaságában, kiváló érzéssel találták el a stílusomat és megtaláltam velük a legszebbet! Határozott, jó tárgyalóképességüknek köszönhetően biztos volt, hogy a lehető legjobb megoldást kapjuk a szolgáltatóktól. Remek szervezők, akik gondolnak a legapróbb részletekre is.
Köszönöm szépen Csajok!"
 
Zsuzsi

Kövess minket a Facebookon