Álomnap Esküvőszervezés

A romantika és az elegancia jegyében

Nóri és Dani

Ez az esküvő azért volt különösen kedves , mert a  menyasszony a  ruha kiválasztásához és az öltöztetéshez is a segítségemet kérte.  Nagyon jó érzés,hogy a mai napig hálás azért,hogy  a ruhát amit viselt együtt  választottuk mert úgy érezte magát benne mint egy királylány. A templomi szertartás után, Budapesten  a Zrinyi Fogadó éttermében folytatódott az esküvő  65 fős  násznéppel.  Dj szolgáltatta a zenét és a násznép hajnalig ropta.

Vélemények Rólunk

"Rita sokat segített nekünk. Együtt mentünk ruhát választani és végül az Ő véleménye erősített meg abban,hogy melyik az a ruha melyben igazán szépnek érezhettem magam. A jó ízlése és az, hogy minden részletre figyelt nagyon fontos volt számunkra. Köszönet érte."

Nóri és Dani

"Rita a kedvességével, a jó ízlésével és a romantikus lelkével adta Nekünk, hogy felhőtlen legyen a Napunk. Ha kellett a kislányunkat vitte a karjába, a templomi szertartás alatt fotózott,  a násznépet mozgatta és odafigyelt a részletekre az esti mulatságon a vőféllyel közreműködve. Köszönjük!"

Lindi és Peti

"Kriszti és Rita lelkes hozzáállásuk az esküvőnk előkészületeiben nagyon jól esett! Öröm volt Tőlük kérdezni, hisz otthon vannak az esküvős témában! Sok jó tanáccsal láttak el a helyszín kiválasztásában, segítettek kiigazodni a menyasszonyi ruhák sokaságában, kiváló érzéssel találták el a stílusomat és megtaláltam velük a legszebbet! Határozott, jó tárgyalóképességüknek köszönhetően biztos volt, hogy a lehető legjobb megoldást kapjuk a szolgáltatóktól. Remek szervezők, akik gondolnak a legapróbb részletekre is.
Köszönöm szépen Csajok!"
 
Zsuzsi