Álomnap Esküvőszervezés

A romantika és az elegancia jegyében

Lindi és Peti

Különleges esküvő volt Esztergomban. Az őszinte szerelem a szemekben és szerelmük gyümölcse, 1 éves  kislányuk a kezükben. Az ifjú párt és  a  85 fős násznépet vőfély kísérte a polgári szertartásról  a templomba. Ezután az esküvő  a Prímás Pincében folytatódott. A köszöntők  és a  finom vacsora elfogyasztása után a vőfély jobbnál-jobb játékokkal szórakoztatta a násznépet. Hajnalig tartott a jó hangulatú esküvő.

Vélemények Rólunk

"Rita sokat segített nekünk. Együtt mentünk ruhát választani és végül az Ő véleménye erősített meg abban,hogy melyik az a ruha melyben igazán szépnek érezhettem magam. A jó ízlése és az, hogy minden részletre figyelt nagyon fontos volt számunkra. Köszönet érte."

Nóri és Dani

"Rita a kedvességével, a jó ízlésével és a romantikus lelkével adta Nekünk, hogy felhőtlen legyen a Napunk. Ha kellett a kislányunkat vitte a karjába, a templomi szertartás alatt fotózott,  a násznépet mozgatta és odafigyelt a részletekre az esti mulatságon a vőféllyel közreműködve. Köszönjük!"

Lindi és Peti

"Kriszti és Rita lelkes hozzáállásuk az esküvőnk előkészületeiben nagyon jól esett! Öröm volt Tőlük kérdezni, hisz otthon vannak az esküvős témában! Sok jó tanáccsal láttak el a helyszín kiválasztásában, segítettek kiigazodni a menyasszonyi ruhák sokaságában, kiváló érzéssel találták el a stílusomat és megtaláltam velük a legszebbet! Határozott, jó tárgyalóképességüknek köszönhetően biztos volt, hogy a lehető legjobb megoldást kapjuk a szolgáltatóktól. Remek szervezők, akik gondolnak a legapróbb részletekre is.
Köszönöm szépen Csajok!"
 
Zsuzsi