Álomnap Esküvőszervezés

A romantika és az elegancia jegyében

Betti és Donát

Igazi hagyományos esküvő volt, amelyre a vőlegény szülőfalujában, Bajától körülbelül 25 km-re található Rém községben került sor.  Lánykikéréssel kezdődött, majd a vőfély vezetésével a 160 fős násznép átsétált a templomi és a polgári szertartásra, ezt követően pedig a lakodalom helyszínéül szolgáló művelődési házba.  A fergeteges hangulatról esküvői zenekar gondoskodott, és aki bírta hajnalig - és elég sokan bírták - a hazafelé vezető utat táncolva, énekelve, az egész falut felébresztve tették meg.

 

Vélemények Rólunk

"Rita sokat segített nekünk. Együtt mentünk ruhát választani és végül az Ő véleménye erősített meg abban,hogy melyik az a ruha melyben igazán szépnek érezhettem magam. A jó ízlése és az, hogy minden részletre figyelt nagyon fontos volt számunkra. Köszönet érte."

Nóri és Dani

"Rita a kedvességével, a jó ízlésével és a romantikus lelkével adta Nekünk, hogy felhőtlen legyen a Napunk. Ha kellett a kislányunkat vitte a karjába, a templomi szertartás alatt fotózott,  a násznépet mozgatta és odafigyelt a részletekre az esti mulatságon a vőféllyel közreműködve. Köszönjük!"

Lindi és Peti

"Kriszti és Rita lelkes hozzáállásuk az esküvőnk előkészületeiben nagyon jól esett! Öröm volt Tőlük kérdezni, hisz otthon vannak az esküvős témában! Sok jó tanáccsal láttak el a helyszín kiválasztásában, segítettek kiigazodni a menyasszonyi ruhák sokaságában, kiváló érzéssel találták el a stílusomat és megtaláltam velük a legszebbet! Határozott, jó tárgyalóképességüknek köszönhetően biztos volt, hogy a lehető legjobb megoldást kapjuk a szolgáltatóktól. Remek szervezők, akik gondolnak a legapróbb részletekre is.
Köszönöm szépen Csajok!"
 
Zsuzsi