Álomnap Esküvőszervezés

A romantika és az elegancia jegyében

Csokoládéból készült különlegességek

Egyedi meghívók - Program- és menükártyák - Köszönő ajándékok

Azok az ajándékok, illetve dekorációs tárgyak, amelyek egyszerre több érzékszervünkre hatnak, sokkal nagyobb örömet okoznak. Olyan egyedileg készített, dombornyomott csokoládékat ajánl partnerünk a figyelmetekbe, amelyek az esztétikus és egyedi látványon túl mindazokat a további élményeket is nyújtják (illat, íz), amit a csokoládé általában.

Esküvők, céges rendezvények vagy más családi események színvonalának emeléséhez is ajánljuk Nektek jó szívvel ezeket a finomságokat, ez által még egyedibbé és emlékezetesebbé téve az eseményt.

View the embedded image gallery online at:
http://alomnap.hu/index.php/eskuvoi-blog#sigProGalleria092c647c22

Tetszik a weboldalunk?

Kedves Honlaplátogató!


Kiváncsiak vagyunk, hogy tetszik az általunk szívvel-lélekkel elkészült honlapunk. Írjatok, kérdezzetek bátran - találkozzunk személyesen!

A vágy megőrzése a Nászéjszakára

Kedves Menyasszony és Vőlegény!


Olvastam egy cikket, hogyan őrizzük meg a vágyat az első feleségként és férjként töltött éjszakára. Hiszen jól tudjuk,hogy ma már a nászéjszaka nem azt jelenti mint régen…..Bizony a Nagy Nap kiveszi minden erőnket mire a végére érünk. Az egyik tipp, hogy az esküvő előtt 3 nappal vonjátok meg magatoktól az intim együttlétet! A másik tipp, hogy az esküvő előtti éjszaka ne is aludjatok együtt! Kedves Menyasszony! Készíts magadról esküvői fotóssal egy-két fehérneműs fotót. Ezt követően tedd borítékba,zárd le és add oda leendő férjednek az esküvő előtt külön töltött éjszaka után. Várd a hatást másnap, mikor odalépdelsz elé az anyakönyvezetőhöz.  Mi erről a véleményetek? Kipróbáljátok?