Álomnap Esküvőszervezés

A romantika és az elegancia jegyében

Kedves Menyasszony és Vőlegény!
 

Partnereink kiválasztásánál a legfontosabb szempont a profizmus és a megbízhatóság volt. Évek óta professzionálisan látják el feladataikat ügyfeleik legnagyobb megelégedettségére és természetesen referenciaanyaggal is állnak rendelkezésre. Szeretnénk kiemelni, hogy minden általunk ajánlott szolgáltatót személyesen kerestünk fel!

 

Menyasszonyok és Vőlegények öltöztetése

Vőlegény öltöztetése - Álomnap EsküvőszervezésMielőtt elindultok ruhát nézegetni érdemes átgondolni és eldönteni, hogy mit szeretnétek igazán! Kölcsönözni, venni vagy varratni szeretnétek a ruhátokat a nagy Napra!


A ruhakölcsönzés a legpraktikusabb megoldás mindkettőtök számára.
A ruha megvétele nem annyira jellemző, hiszen mit csináltok vele utána. A vőlegény ruháját viszont érdemes lehet megvenni, ha olyat választotok, amit utána is tud viselni.
A ruha varratása a legköltségesebb dolog.  Azoknak ajánljuk, akik olyan ruhát szeretnének, ami csak is kizárólag az Ő elképzelésük szerint készül, nincsenek kompromisszumok és anyagi korlátok. Ennél a megoldásnál is ott a kérdés, hogy mit csináltok vele utána.

 

Mindezek figyelembe vételével sikerült eldönteni, hogy melyik megoldást választjátok, érdemes a következő szempontokat is szem előtt tartani!

Menyasszony öltöztetés - Álomnap Esküvőszervezés


Milyen vagy kedves Menyasszony és Vőlegény és milyen esküvőt szeretnétek?  Igen fontos, hogy milyen az egyéniségetek és a helyszín, ahol az esküvőtöket tartjátok.